Handy Service

Får jobben gjort slik DU vil!

Handy Service snekkertjenester

- Får jobben gjort slik DU vil!

Om Handy Service

Handy Service startet opp i Stavanger i 2010. Vi er en liten bedrift med fokus på kvalitet og langsiktige løsninger. Det er viktig for oss å gjøre en god jobb, og vi yter gjerne litt ekstra for at våre kunder skal bli fornøyde.

Bedriften tilbyr snekkertjenester innenfor en rekke områder. Vi utfører oppdrag i Stavanger og omegn, og kan tilby deg konkurransedyktige priser.

Hovedmengden av våre oppdrag er utendørs trekonstruksjoner, som terrasser, gjerder, levegger etc., men vi utfører også snekkeroppdrag innendørs. Meget gode referanser.

Du er velkommen til å ta kontakt for referanser og mer informasjon!

Pris:

Timespris er 450,- kroner ekskl. MVA., avhengig av område (hvor du bor) og varighet på oppdraget. Mange av våre kunder velger å inngå avtale om fastpris, hvor alt av materiale og arbeid er inkludert. Vi skriver alltid kontrakt før vi begynner jobben, der er pris og andre formaliteter spesifisert. 

Område:

Handy Service holder til på Storhaug i Stavanger, men utfører oppdrag i hele regionen. 

Arbeidstid:

Fleksibel. Jobber vanligvis 8-10 timer hver dag man-fre, men det kan også være aktuelt å jobbe andre tider dersom det er behov for det. I høysesongen (mars-oktober) er oppdragsmengden til tider stor, og det vil da være aktuelt å jobbe også utover ettermiddager og i helger, men bare etter nærmere avtale med kunden.

Uforpliktende befaring:

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring! Vi kan da komme innom og diskutere jobben du vil ha gjort, ta mål og i etterkant komme med et skriftlig pristilbud som du kan vurdere.

Kontakt:

Telefon: 96 73 42 19 (Yasser)

e-post: [email protected]

Handy Service, Stavanger

Yasser Radwan

Tel: 96734219

[email protected]

Orgnr: 995 196 778 MVA